Ik ben Esther, psycholoog,  wonend en werkend in Harderwijk

Sinds het jaar 2000 heb ik een eigen praktijk als psycholoog. Deze is gericht op mensen die vastlopen in hun leven en hier verandering in willen brengen. Ook geef ik sinds een tiental jaar trainingen aan hulpverleners en aan mensen die graag meer willen weten over IFnT.

Ik ben psycholoog, heb daarnaast een master in orthopedagogiek en ben NAP register therapeut. Via diverse opleidingen en cursussen heb ik mijn kennis verdiept en veel ervaring opgedaan. Ook op het gebied van traumaverwerking heb ik gedegen kennis en ervaring.

Bij mij staat een persoonlijke benadering voorop. Samen met jou werken aan een effectieve en snelle behandeling, waarbij kwaliteit en laagdrempeligheid voorop staan. Ik maak gebruik van effectief bewezen behandelmethoden, gebaseerd op de meest recente neurowetenschappelijke inzichten. De toegepaste technieken worden afgestemd op je klachtenbeeld, je persoonlijkheid en je wensen. Ik werk op een clientgerichte, op jouw afgestemde wijze, waar alle ruimte is om ontdekkingen te doen over wat er speelt en veranderingen teweeg te brengen die nodig zijn.

Al geruime tijd werk ik met Insight Focused neuroTherapy. Ik ben erg enthousiast over deze methode en zie elke keer weer de waarde van deze vorm van hulpverlening. Als gesprekspartner vind ik het steeds weer bijzonder om onderdeel te mogen zijn van inzichtgevende en vaak levensveranderende momenten. Daarnaast werk ik sinds kort ook met de Method of Levels, een simpele maar kernachtige methode om inzichten te krijgen en veranderingen teweeg te brengen.


Binnen 2 weken en zonder verwijzing kennismaken?